Дослідження та вдосконалення запобіжних механізмів шнекових конвеєрів - Булгаков, В.М.; Троханяк, О.М. (Конструювання, виробництво та експлуатація сільськогосподарських машин, 2023)
Метою роботи являється підвищення експлуатаційних показників і надійності роботи запобіжної муфти шляхом розроблення нової конструкції запобіжногомеханізму, що дасть змогу створитиу випадку виникнення перевантаження шнека конвеєра широкий діапазон пружного режиму роботи перед запобіжним. Дослідження виконано із використанням методів теорії математичного та комп’ютерного моделювання. методу математичного планування експерименту